Modalitatea de plata, livrare si garantia produselor

Modalități de plată a produselor:


Pentru achiziţionarea produselor de pe acest site, clientul poate alege una dintre următoarele modalităţi de plată, cu respectarea termenilor şi condiţiilor/precizărilor stipulate în acest document:


·    Ramburs, în numerar la recepţionarea coletului de la curier;


·    Virament bancar în contul indicat de catre Kids Room Decoration, prin ordin de plată, pe baza comenzii plasate online; plata prin ordin de plată se face doar în baza facturii proforme pe care clientul o primeşte după trimiterea comenzii;


·    Online prin card bancar, prin serviciul de plată online securizat.Plăţile online se pot face cu majoritatea cardurilor bancare (Visa, Mastercard). Acest sistem îţi garantează că plata online se face în condiţii de maximă siguranţă, iar website-ul de pe care cumperi este de asemenea, sigur.


 Livrarea produselor:


Kids Room Decoration livrează produsele în sistem door-to-door, prin intermediul firmelor de curierat rapid sau folosind mijloacele de transport ale firmei.


În functie de disponibilitatea produselor, termenele de livrare pot fi următoarele:


Livrare în intervalul 30-45 zile.


 

Clientul va fi informat despre durata estimativă de livrare, la acceptarea comenzii de către Kids Room Decoration şi de asemenea, va fi înştiinţat de stadiul executării comenzii pe parcursul derulării acesteia precum şi de un posibil eveniment neprevăzut, care ar putea duce la întârzierea sau anularea comenzii.


 Kids Room Decoration va asigura ambalarea corespunzătoare a produselor şi va asigura transmiterea documentelor însoţitoare necesare.


 Garanţie:


Produsele vândute de Kids Room Decoration beneficiază de condiţii de garanţie conforme cu legislaţia în vigoare şi politicilor comerciale ale producătorilor. În situaţia defectării unui produs aflat în perioada de garanţie, cumpărătorul trebuie să se prezinte cu produsul defect însoţit de certificatul de garanţie emis de producător.


 

Nu fac obiectul garanţiei produsele aflate în cel puţin una din următoarele situaţii:


·    Au fost depozitate sau asamblate incorect, folosite inadecvat sau în alte scopuri, alterate sau curăţate prin metode proprii sau cu substanţe neadecvate. Garanţia nu acoperă uzura normală a produsului, tăieturi, incendierea, deteriorarea, furtul, decolorarea produsului sau a unor părţi componente în urma expunerii la soare sau o altă sursă puternică de caldură sau în urma contactului cu apa, vopsirea produsului de către client, deteriorări ale produsului în urma unor calamităţii, ruperea sau zgârierea produsului ca urmare a lovirii sale, defecte produse de depozitarea în condiţii de umiditate, curăţarea cu substanţe neadecvate sau temperaturi altele decât cele specificate pe eticheta cu instrucţiunile de întreţinere;


·    Spargerea, zgârierea şi ciobirea produselor din sticlă, materiale casante, oglindă, feţe de uşi şi etajere;


·    Folosirea produsului în regim industrial, în locuri publice sau în scopuri profesionale, dacă nu se precizează contrar;


·    Intervenţia, repararea sau modificarea produsului (debitare, găurire, vopsire, lipirea sau coaserea altor repere).


Condiţiile de garanţie au ca scop repararea sau înlocuirea fără nici un cost suplimentar a unui produs, dacă se constată o lipsă de conformitate, un defect de fabricaţie sau de material şi dacă acest produs a fost folosit în mod obişnuit şi în condiţii normale, confirmate prin expertize tehnice de către un serviciu specializat.


Condiţii de returnare a unui produs:


Sunt exceptate de la dreptul de retragere următoarele:


·    Furnizarea de produse care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;


·    Furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de către client sau personalizate;


·    Furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau expira rapid;


 Clientul care dorește să returneze un produs, va trebui să anunțe în scris reprezentanții Kids Room Decoration prin utilizarea formularului de retragere sau prin orice declarație neechivocă, în care se va exprima decizia de returnare, produsul pe care clientul dorește să-l returneze și alte informații detaliate, precum: data la care produsul a fost livrat, motivul pentru care clientul dorește să-l returneze, dacă se dorește înlocuirea acestui produs cu un alt produs, contul bancar unde se dorește restituirea contravalorii produsului.


Clientul este rugat să trimita această înștiințare scrisă pe adresa office@kids-room.ro  înainte de expirarea perioadei de retragere.


Numai dupa procesarea și aprobarea acestei înștiințări scrise de către Kids Room Decoration, veți putea returna produsul.


În cazul în care clientul nu înștiințează în scris în prealabil dorința de returnare, nu se va putea procesa returul. Pentru a putea fi returnat, produsul trebuie să fie în ambalajul original intact, cu toate accesoriile, cu toate etichetele intacte și documentele care l-au însoțit. Ne rezervăm dreptul de a decide acceptarea returului dacă nu sunt respectate precizările de mai sus.


Clientul va suportata costul direct al returnării produsului și este responsabil doar pentru diminuarea valorii produsului care rezultă din manipulări, altele decăt cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produsului.


Returnarea contravalorii produsului se va face în maxim 14 zile de la data la care Kids Room Decoration este informat de decizia de retragere din contract. Termenul este respectat dacă produsul este trimis înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.