Dormitor copii baieti, un centru de creativitate si functionalitate!

Dormitor copii baieti

Fiecare mama isi doreste pentru piticii ei un dormitor copii baieti care sa fie cat mai practic. De altfel, copiii isi doresc un dormitor cu o tematica potrivita pasiunii lor. Fie inspirata din desene sau jocurile moderne, mamele au nevoie sa ia in considerare dorintele baietilor. Hai sa vedem cum sa lasi copiii sa isi exprime dorintele. Vrem sa fie multumiti de propriul lor dormitor, nu?

doremitor copii baieti
dormitor copii baieti

Dormitor copii baieti – Refugiu si creativitate

Pentru orice baiat, indiferent de varsta, dormitorul este spatiul privat unde se simte liber. In acea camera, baiatul isi va primi prietenii, se va juca, va face temele, va invata , se va relaxa si va medita. Pentru ca un dormitor copii baieti sa fie perfect, este bine sa fie flexibil, tematic si multifunctional.

Lasa copiii sa isi exprime personalitatea si alege un dormitor baieti Spiderman

Un dormitor Spiderman este varianta cea mai buna pentru orice baiat. Accesoriile si mobila din pam melaminat sunt de cea mai buna calitate, au finisaje non-toxice si imbinari perfecte. Culorile sunt placute, iar biroul si scaunul sunt comode si foarte practice. Sifonierul este solid si foarte spatios, ceea ce reprezinta un avantaj. Copilul va fi ordonat pentru ca are destule spatii si sertare unde sa isi aseze cartile, jucariile, hainele, discurile, etc.

Sa vezi ce ingenioase sunt stickerele cu spiderman de pe mobilier! Il vor cuceri pe baiatul tau. Asta da dormitor de baieti cu personalitate!

dormitor copii baieti
dormitor copii baieti

Marci de calitate la mobila intr-un dormitor copii baieti cu tematica Disney

Frumos colorat si foarte jucaus este dormitorul Cars. Ce vezi aici? Un dormitor in care nu exista reguli. Spatiul este foarte bine delimitat. Patul este unul super confortabil si cu licenta Disney. Vorbim de un pat cu jocuri, aplicatii si telecomanda. Ce de avantaje! Baietelul tau nu numai ca va avea un pat in care va dormi ca un prunc dar se va juca si va explora lumea. Aceste avantaje putine paturi le au. Este de preferat sa alegi patul Cars pentru baiatul tau. Va fi un pilot de curse in propriul lui dormitor.

Cum sa nu il faci fericit cu un asa dormitor copii baieti. E visul oricarui copil sa aiba mobila si decoratiuni inspirate din marile desene si filme cu masini.

dormitor copii baieti
dormitor copii baieti

Sa nu uiti niciodata ca designul si decorul unui dormitor de baieti trebuie sa se centreze pe functionalitate. Un dormitor cu solutii inteligente de stocare si finisaje de un aspect modern este cel cu tematica Disney. Tema acestui dormitor pentru baieti este inspirata din desene, iar cromatica este una de poveste. Toate elementele din dormitorul Dusty sunt combinate si incorporate in decor astfel ca totul e de basm. Detaliile conteaza, sa stii!

dormitor copii baieti
dormitor copii baieti

Dormitor copii baieti – Eleganta vibranta

Un dormitor GPS Racer ii va starni rapid imaginatia copilului tau. Patul cu aplicatii, jocuri incluse si telecomanda reprezinta o metoda excelenta sa faci un copil fericit. Este putin diferit de ceea ce era el obisnuit, iar in acelasi timp va dormi relaxat si isi va creea propriile scenarii cu masini. Este dormitorul care va ramane in minte oricarui copil.

dormitor copii baieti
dormitor copii baieti

Orice dormitor copii baieti ai prefera, trebuie sa stii ca va fi spatiul sau individual. Cu asa dormitoare baieti precum acestea din imagine, sa fii sigur ca se va pastra mereu ordinea si curatenia. Temele vor fi facute la timp, iar copiii se vor juca in voie in dormitoarele lor Disney.

Daca vrei sa creezi o atmosfera inconjurata de povesti, alege un dormitor copii baieti cu tematică. Va fi mereu binevenit si speram sa te inspire!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*