3 motive pentru care să alegi un dormitor baieti cu tematica

  Dormitor baieti

Original, acest dormitor baieti cu tematică, vor fi mereu un simbol creativ care mențin starea de bine a oricui. Lumea copiilor are nenumărate coordonate și prezintă pasiuni de tot felul. Un dormitor baieti personalizat, va fi exact jocul de care are nevoie orice copil, indiferent de zi. Pentru că noi, părinții, nu trebuie să uităm un aspect: copiii visează mereu!

Când vine vorba de amenajarea unui dormitor baieti, avem nevoie să ținem cont de dorințele lor. O tematică preferată pentru un dormitor copii va influența dezvoltarea lor din punct de vedere psihologic. Tu, ca și părinte, te vei reîntoarce cu drag în lumea copilăriei.

dormitor baieti
dormitor baieti

O tematică marină cum este cea Admiral, potrivită pentru orice dormitor copii, inspiră și aduce multă culoare în decor. Mai mult, dacă vei opta pentru mobilă copii și decorațiuni marine, vei putea deschide apetitul copiilor spre lectură. Îi vei ține un pic departe de dispozitivele mobile și vor fi mai relaxați. Împreună, în acest spațiu nautic, vă veți simți în largul mării, iubiți de valuri și sirene. O tematică Admiral te poate încânta să faci lucruri adorabile împreună cu copilul tău.

Marea înseamnă libertate. Un dormitor baieti cu mobilă rezistentă pe termen lung va transmite siguranță și creativitate. Cum ar fi dacă ai ține cont de imaginația copilului tău? Nu numai că ți-ai ajuta copilul să aibă mai multă încredere în el, dar veți lega discuții interesante împreună. Vei deveni cel mai bun prieten al lui, ceea ce este chiar indicat.

Paletă de culori purtătoare de călătorii

Culorile dormitorului Admiral îmbină jocul cu dorința de a cerceta noi ținute necunoscute. Sunt tonuri de lumină vii pe care nu ai cum să nu le iubești. Marea îți dă târcoale, iar tu și copilul tău nu trebuie decât să o simțiți.

dormitor baieti
birou copii

Mobilă funcțională copii

Să știi că se poate! Fiecare șifonier, comodă și birou din acest dormitor nautic este potrivit oricărui copil. Îndeplinește toate normele de siguranță europene. Dar asta nu e tot. Copilul tău poate folosi patul ca și spațiu de depozitare și astfel devine mai ordonat și are mai mult loc de joacă. De șifoniere nu mai spunem. Sunt mari, rezistente și potrivite oricărei etape din viața copilului. Perfecte pentru ordine!

 

Copiii au nevoie de accesorii marine. Fac parte din jocul lor de cercetași. Îi ajută să exploreze totul.

dormitor baieti
dormitor copii

  

   Alege un dormitor baieti cu decorațiuni și accesorii non-toxice

Se știe că într-o cameră de copii vor predomina întotdeauna jucăriile și decorațiunile. Te sfătuim să îți lași copilul să colecționeze ce dorește. Fiecare colecție de cărți, jucării, reviste, jocuri, muzică, toate vor avea un rol important în dezvoltarea imaginației copilului tău. Decorațiunile nautice îi vor oferi copilului tău senzația de libertate. Fiind înconjurat numai de piese de mobilier nautice va explora continuu. Îi va prinde foarte bine să călătoreasă atât cu mintea, cât și cu inima.

Fiind de calitate înaltă, mobila și restul accesoriilor din dormitor nu se vor deteriora repede și se vor întreține foarte simplu. Pentru că se montează ușor și rapid, poți profita să le aranjezi în cameră cu ajutorul copilului. De ce să nu transformi montajul mobilei într-o joacă de copii?

Iată un motiv pentru care să alegi un dormitor baieti cu tematica marina. Dacă vei cumpara acest pat copii, vei vedea că este sub formă de barcă, scaunul este foarte confortabil și cu accente marine. Tot mobilierul este din lemn natural 100% și încurajează copilul la visare. De ce nu s-ar putea imagina căpitan pe un vas în mijlocul mării?

E firesc să lăsăm copiii să viseze și să strălucească în poveștile lor.

dormitor baieti
scaun copii

Acum ai de unde alege o colecție de mobilă copii pentru viitoarea lor cameră. Teme dedicate mării și elemente de decor fascinante. Alege să personalizezi și tu decorul camerei copiilor tăi cu aceste piese de mobilier. Respectă liniștea familiei tale și împlinește dorințele celor mici.

Dacă vrei să creezi un dormitor baieti mai puțin aglomerat pentru copilul tău, dar modern și curat, consultă oferta noastră de mobilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*