Incredibil, cât de creativi devin copiii într-un dormitor Disney

Dormitor Disney

Astăzi, cu ochii fascinati de o imagine cu un dormitor Disney, o fetiță ne spunea exact așa: “Visul este adevărul de a vedea tot ce te înconjoară. Nu este nevoie să închidem ochii, visele sunt reale și le avem în față.”

Surprinzător, nu? Doar o puștoaică de 7 ani ne putea încălzi ziua așa.

Avem nevoie să conștientizăm că toți copiii vor să deslușească diverse taine ale lumii. Trebuie doar să le permitem să se cunoască pe ei. Cum să îi facem să se deschidă cunoașterii? Simplu, prin intermediul atmosferei pe care le-o creăm în dormitor. Pentru că fiecare detaliu din camera copiilor noștri contează. Și cu cât ne implicăm mai mult să alegem mobilă și decorațiuni cu personaje disney, cu atât le stârnim interesul copiilor să exploreze lumea poveștilor.

dormitor Disney
dormitor Disney

Uite-așa facem fetițele fericite. Le alegem un dormitor Disney și le lăsăm să descopere fantezia personajelor. Dar ce dormitor să comandăm pentru ele?

Sugestia noastră pentru tine, dacă ești părinte de fată, este să alegi un dormitor Disney. Probabil că te întrebi de ce ai face această alegere pentru fetița ta. Pentru că este non-toxic, elegant, modern, funcţional, calitativ şi aduce în prim plan culorile şi atmosfera ţinutului zăpezii.

Toate elementele din ţinutul zăpezii sunt combinate cu minuante decoruri precum cristale sau accesorii reprezentative. Normal că acest mobilier și decorațiunile care prezintă chipul Elsei și Annei vor fi bucuria oricărei fetițe. Aici vorbim de pat, șifonier, birou, bibliotecă, comodă și multe decorațiuni magice. Toate sunt inscripționate cu cele două personaje Disney. Indiferent de vreme, copiii întotdeauna vor rămâne extaziați de un așa dormitor.

dormitor Disney
pat fete

De ce Frozen pentru dormitorul copiilor?

Pentru că Frozen e despre empatie, înțelegere, răbdare, iubire, aventură, imaginație și emoție. Dacă vei alege un așa dormitor pentru copiii tăi, cei mici vor dori zlnic să afle mai multe detalii despre personaje. Își vor pune întrebări despre eroii lor preferați.

Din nou, în loc să irosească timp pe tabletă sau televizor, vor dori să fie foarte receptivi la informații noi și vor comunica mult mai bine cu cei din jur. De ce să nu petreceți timp în familie și să dezbateți împreună tematica Frozen? În dormitor, desigur!

dormitor Disney
scaun copii

Copiii au nevoie să fie liberi și fericiți.

   Ce pot învăța copii de la desenele Frozen?

  • Copiii vor înțege că iubirea e soluția pentru orice eșec.
  • Copiii vor deprinde curaj și vor înțelege că stima de sine nu trebuie să o piardă niciodată.

Ce spui dacă le-ai împlini visul domnisoarelor tale cu acest dormitor Disney? E altă joacă. Altă fereastră!

Acum, mai mult ca oricând poți alege un dormitor Disney

Partea cea mai bună este că avem reduceri la mobilă. De ce nu ar fi chiar a ta și a fetiței tale de mâine? Îți recomandăm dulapurile tip șifonier prevăzute cu mult spațiu de depozitare, uși și oglinzi. Sunt foarte ușor de amplasat și nu ocupă loc. Calitatea materialelor este veritabilă și de lungă durată. Ce ți-ai mai putea dori?

Ca să alunge monștrii din visele ei, fetița ta se va bucura de noua ei veioză ingenioasă și cu lumină caldă. Când va vedea scaunul confortabil tip prințesă, copilul tău se va simți mai confortabil ca oricând. O astfel de mobilă atrage copiii spre joacă și visare. Sună bine, nu?

dormitor Disney
comoda Frozen

Paleta de culori Frozen e relaxantă

Cu siguranță vrei ca dormitorul fetiței tale să o inspire. Fii pe fază! Aceste texturi, nuanțe calde de albastru marin, gri, maro și alb îi vor aduce bucurie mulți ani de acum înainte. De ce nu i-ai permite să dea frâu imaginației?

Când vorbim de un dormitor fete, facem referire la mobilă și accesorii practice, frumoase și moderne. Tot ce vei găsi la Kids Room Decoration e relaxare, confort și fascinație. Nu cumperi doar mobilă, ci deschizi camera copiilor spre visare.

dormitor Disney
lampa copii

Ai puterea de a aduce zâmbete. Vezi ce dormitor Disney am mai pregătit pentru copiii tăi și cum îi ajută personajele din desene să fie mai sociabili.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*